top of page

do 24 aug

|

Beernem

Pakske Natuur - Provinciedomein Bulskampveld

Vorig jaar was er nog heel wat uitleg nodig bij de eerste editie van Pakske Natuur in Provinciedomein Bulskampveld. Uiteindelijk toonden de lachende gezichten samen met het bordje uitverkocht dat dit event voor herhaling vatbaar was.

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Pakske Natuur - Provinciedomein Bulskampveld
Pakske Natuur - Provinciedomein Bulskampveld

Tijd en locatie

24 aug 20:00 – 22:00

Beernem, Landschapspark Bulskampveld, Unnamed Rd, 8730 Beernem, België

Over het evenement

Vorig jaar was er nog heel wat uitleg nodig bij de eerste editie van Pakske Natuur in Provinciedomein Bulskampveld. Uiteindelijk toonden de lachende gezichten samen met het bordje uitverkocht dat dit event voor herhaling vatbaar was. Dit resulteerde in een nieuwe editie in Bulskampveld en een tweede Pakske in Transfo Zwevegem.

Op donderdag 10/8 en 24/8 verzamelt heel wat talent om er een exclusief concert te spelen. De avond start om 18.00 uur om rond 20.00 uur over te gaan in een samenwerking tussen een aantal Belgische toppers: Die Verdammte Spielerei spelen er samen met een aantal muzikale toppers. Einde is voorzien om 22.00 uur. Intiem, eclectisch en exclusief zijn de codewoorden maar vooral toegankelijk voor een breed publiek van muziek- en natuurliefhebbers. Rekening houdende met de unieke locaties wordt dit een avond om nooit te vergeten!

Tickets: www.west-vlaanderen.be/activiteit/pakske-natuur

Deel dit evenement

bottom of page