top of page

Wie?

Events Outside The Box zijn Geert Gombeir en Sophie Pattyn. Beiden geboren en getogen in de Westhoek op een boogscheut van de Franse grens. Geert combineert zijn passie voor muziek en organiseren met een liefde voor de Westhoek. Sophie zorgt voor de esthetiek en zorgt mee voor de drive in de organisatie van de evenementen en projecten die ze samen aanpakken. Samen hebben ze al meer dan 20 jaar ervaring!

E

O

T
 

B

Wat?

Events Outside The Box wil op een originele manier, weg van de platgetreden paden, op zoek naar innovatie en waar mogelijk steun geven aan bestaande organisaties. Dit kan gaan van dossieropmaak voor subsidies, programmatie, productie en promotie kortom alles wat te maken heeft met ‘organiseren’. Muziek, toeristische initiatieven maar ook bijstaan van artiesten in het zoeken naar kansen en podia. En het brainstormen rond uitwerkingen, producties, promotie en acties op zoek naar een publiek.

Projecten: van marktonderzoek tot realisatie

Productie: organiseren volgens de regels van de kunst.

Promotie: het in de markt zetten van initiatieven.

Waar?

Events Outside The Box vertrekt bewust vanuit de Westhoek maar de actieradius is quasi onbeperkt. Overal waar enthousiasme, dynamiek en eerlijkheid heersen zijn we graag van de partij!

 

 

 

 

 

 

 

EVENTS

TOERISME

ORGANISEREN

BEZIELING

bottom of page