top of page

Komende evenementen

 • Veurne La Fête
  vr 01 sep.
  Veurne
  Met als belangrijkste ingrediënten Belgisch toppers, de Grote Markt als unieke locatie en een enthousiast publiek keert Veurne La Fête terug naar de basis waar het 10 edities geleden allemaal begon. Op vrijdag 1 september is Veurne dé place-to-be!
  Delen
 • Lukkefeesten Lo-Reninge
  zo 21 mei
  Lo-Reninge
  De Lukkefeesten zijn ondertussen uitgegroeid tot een jaarlijks eendaags evenement met een rechtstreekse link naar het DNA van Lo-Reninge. Na heel wat interne voorbereiding en na gesprekken met externe partners is de VVV Lo-Reninge dan ook blij om de derde editie te mogen aankondigen op zondag 21/5.
  Delen
 • Westkustfietsweekend
  za 13 mei
  De locatie wordt later bepaald
  Op zaterdag 13 en 14 mei (start vanaf 10u) fiets je langs de bestaande Westkustfietsroute van 48km en kom je onderweg leuke animatie- en proeverstops tegen. Bovendien stellen de deelnemende gemeenten dat weekend unieke sites open die anders niet toegankelijk zijn met de fiets.
  Delen
 • Weekend van het Volkscafé
  za 22 apr.
  West-Vlaanderen
  Activiteiten die bij een lekkere pint en een authentiek kader een couleur locale ademen: optredens, bierproeverijen, voordrachten, volksspelen …. Het 'Weekend van het volkscafé’ zet de volkscafés van de Westhoek en het Pays de Flandre voor de 7de keer in de kijker.
  Delen
 • Finale ‘Barst Jij van IJzersterk Talent?’
  za 04 mrt.
  Diksmuide
  De voorrondes van ‘Barst Jij Van IJzersterk Talent’ zijn achter de rug. Vier avonden kon je genieten van het beste wat de Westhoek te bieden heeft op muzikaal vlak. Dank aan de 17 IJzersterke talenten die in Stad Diksmuide, Veurne, Gemeente De Panne en Gemeente Houthulst het beste van zichzelf gaven
  Delen
bottom of page